Vuokrakäytännöt

Vuokraamme mökkejä vähintään kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan. Poikkeustapauksissa yhden vuorokauden vuokraus on mahdollinen (neuvottele puhelimitse). Yleisin vuokra-aika on viikonloppu tai viikko.
Viikkovarauksissa luovutuspäivä on perjantai ja mökki on käytössä 7 vuorokautta (pe-pe).

Mökki on käytössä ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 15 jälkeen. Mökki on luovutettava viimeisenä vuokrapäivänä viimeistään klo 12.

Ilmoita tulostasi viimeistään vuokrauspäivänäsi klo 19.00 mennessä (ei paikalla olo pakkoa). Ilmoittamatta jättäminen vapauttaa mökin uudelleen vuokrattavaksi klo 19.00 jälkeen.

Sesonkiaikoina eri hinnat

Sesonkiaikoja ovat hiihtolomaviikot 8 – 11 ja kesälomaviikot 23 – 35 sekä joulu, uusi vuosi ja juhannus. Sesonkihinnoittelu on voimassa myös joidenkin tapahtumien ja pyhäpäivien aikana.

Sesonkiaikojen varaukset kannattaa tehdä noin puolta vuotta aikaisemmin.

Jouluna mökin voi varata 4 vuorokaudeksi kerrallaan. Uutena vuotena ja Juhannuksena vuokrauksen minimiaika on 3 vuorokautta.

Miten varataan?

Nopeiten varaat mökin käyttämällä booking varausjärjestelmää, joka löytyy mökkikohtaisilta esittelysivuilta.

Varaukset voi tehdä myös puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApilla:

p. 0400 669 616, kalliorinne.mokit@gmail.com

Miten varaus perutaan?

Muistathan perua mökkivarauksesi puhelimitse, jos et pääsekään tulemaan! Peruuttamattomista varauksista veloitamme koko vuokran.

Mökille saapuminen

Soita noin kaksi tuntia ennen saapumista. Kerromme tarkemmat ajo-ohjeet puhelimitse ja sovimme paikan, jossa avain luovutetaan.

 

Loppusiivous

Mökki tulee luovuttaa siinä kunnossa kuin se oli mökille tullessa. Loppusiivoukseen kuuluu roskien kerääminen, imurointi, pintojen puhdistus ja lattioiden pesu. Mikäli mökki on jätetty siivoamatta vuokralaisten poistuttua, perimme siivousmaksun jälkikäteen. Siivouksen voi sopia myös etukäteen, jolloin siivousmaksu lisätään vuokrahintaan.

Milloin ja miten maksetaan?

Mökeille ei ole varausmaksua vaan veloitamme koko summan kerralla. Lähetämme laskun varauksen vahvistuksen jälkeen. Vuokra maksetaan joko etukäteen laskulla tai Booking.com:in kautta. Luotto- sekä pankkikortti eivät käy.

Liinavaatteet, retkisängyt ja sänkyjen petaus eivät sisälly vuokrahintaan. Kerro etukäteen mikäli haluat vuokrata liinavaatteet tai retkisängyn tai jos haluat sängyt valmiiksi pedattuina.